Sinoć je na tribinama bio zamaskiran, a da je bio na terenu sve bi bilo drugačije

Prepoznajete li ga?

Sinoć je na tribinama bio zamaskiran, a da je bio na terenu sve bi bilo drugačije

A. Čaušević

Neki igrači jednostavno svojim prisustvom na terenu ekipi daju dimenziju više, bez obzira da li se radilo o defanzivcu, veznjaku ili ofanzivcu.

Sergio Ramos je već godinama vođa Real Madrida i s njim te bez njega popularni Kraljevi definitivno nisu isti tim što se moglo vidjeti i sinoć.

Sjajni štoper je propustio meč Lige prvaka protiv Shakhtara. Ukrajinci su slavili senzacionalno s 2:3, ali da je Ramos bio na terenu sigurno bi sve bilo drugačije.

Odbrana Reala se u prvom poluvremena činila amaterskom te se tada najbolje moglo primjetiti koliko zapravo Španac fali Los Blancosima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ramos je s tribina stadiona Alfredo Di Stefano u zamaskiranom izdanju pratio susret te će nakon sinoćnje predstave učiniti sve da se oporavi za El Clasico u subotu.

Inače, na posljednjih osam utakmica u Ligi prvaka na kojim Ramos nije igrao Real je izgubio čak sedam puta, ostvarena je samo jedna pobjeda i to protiv slabašnog Bruggea.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi