Supruga igrača Uniteda rigala vatru po čelnicima kluba

Nisu krili nezadovoljstvo

Supruga igrača Uniteda rigala vatru po čelnicima kluba

S. Grebović

Prošlosezonski rezervni čuvar mreže Manchester Uniteda ove sezone niti na jednoj utakmici nije bio ni u protokolu trenera Solskjaera zbog čega je vidno nezadovoljan.

Crveni đavoli su ovog ljeta u svoje redove vratili sjajnog golmana Hendersona, koji je zauzeo Romerovu poziciju prve zamjene nedodirljivog Davida De Gee, kojeg ni neke loše partije nisu sklonile sa gola.

Do njegovog dolaska argentinski čuvar mreže je uglavnom branio u Kup utakmicama i to sa velikim uspjehom. Tako je Sergio Romero postao višak kojeg United i pored toga nije želio prodati Evertonu koji je ovog ljeta pokazao interesovanje za njega.

Svoje nezadovoljstvo i frustraciju dijeli sa svojom suprugom Elianom Guerciom koja nije štedjela njegov trenutnu klub u najnovijoj objavi na Instagramu.

"Sergio Romero je radio dosta za ovaj klub. Posljednji trofej koji su osvojili, osvojili su ga sa njim. Pomogao je timu da uđe u četiri finala i polufinala da bi ga ostavili na klupi i kasnije ih izgubili. Vrijeme je da mu vrate uslugu i puste ga da ode. MAKAR JEDNOM POKAŽITE POŠTOVANJE", njena je poruka!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi