Izbjegnuta tragedija: Romero zbog brze vožnje mogao ubiti majku i dvoje djece

Nekako je izbjegao direktan sudar

Izbjegnuta tragedija: Romero zbog brze vožnje mogao ubiti majku i dvoje djece

E. Čaušević

Argentinski golman Sergio Romero jučer je doživio saobraćajnu nesreću u Manchesteru.

Romero je u jutarnjim satima išao na trening Manchester Uniteda, te je blizi trening kampa doživio saobraćajnu nesreću. Argentinac je slupao svog Lamborghinija od 170.000 funti i na svu sreću prošao je bez povreda.

Argentinac je uspio čak da dođe na trenig Crveni đavola i trenira bez problema, ali su engleski mediji tek jutros saznali da je izbjegnuta velika tragedija.

Romero je prebrzo vozio zbog čega je izgubio kontrolu nad svojim automobilom, te je navodno umalo udario auto koje je išlo iz suprotnog smjera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na svu sreću niko nije povrijeđen i izbjegnuta je tragedija, a u suprotnom automobilu je bila Kara Morton i njeno dvoje djece. Romero je čak zakačio malo njihov auto, ali na svu sreću uspio je izbjeći direktan sudar koji bi sigurno imao tragičan kraj.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi