Servette juriša ka višem rangu, Stevanović ponovo strijelac

Bh. fudbaler igra odlično

Servette juriša ka višem rangu, Stevanović ponovo strijelac

Servette našeg Miroslava Stevanovića slavio je uvjerljivu pobjedu u švicarskoj Challenge ligi.

Tim iz Ženeve vodeći je u prvenstvu i sve je izgledniji povratak u elitni rang tamošnjeg fudbala, a novu sjajnu partiju Stevanović i društvo pružili su večeras savladavši Winterthur sa 5:2.

Utakmica nije dobro krenula po Servette. Već u šestoj minuti Winterthur je došao do vodstva, ali nije to pokolebalo domaće, koji su već u 13. minuti izjednačili golom Schalka, što je ujedno bio i posljednji gol u prvom dijelu.

U nastavku je uslijedila prava golijada, koju je započeo naš Stevanović u 49. minuti golom koji je Servetteu donio ujedno i preokret. Nisu na tome domaći stali, nastavili su prijetiti, što se na kraju rezulziralo s još tri pogotka u mreži Winterthura.

I kada se činilo da će susret biti završen rezultatom 5:1, prednost Servettea je u sudijskoj nadoknadi smanjio Isik i postavio konačan rezultat.

Stevanović je nastavio kontinuitet dobrih igara u Švicarskoj, ovo mu je ujedno bio sedmi gol, a na kontu ima i deset asistencija.

Top Komentari

Benjamingst
Robert bi trebao zvati i na Stevanovica...
0 3
Alkma
UZ SVE PORNO SAJTOVE KOJI DANAS POSTOJE OVAJ SPORTSKI SAJT RADI NA PROMOCI PROSTITUTKI,NEMORALA,KLADIONICA SVE JE MANJE SPORTSKIH NOVOSTI SVE VISE PROSTITUTKI OBZIROM DA NISAM BUDALA DA TE DA VIDIM CIME SE OVAJ SAJT IZ DANA U DAN POCINJE BAVITI ZELIM POZDRAVITI SVE RADNIKE KOJE RADE NA UREDZENJU OVE STRANICE I POZELJETI IM DA UBUDUCE STAVE SLIKE SVOJIH MAJKI SESTARA I OSTALE BLIZNJE RODBINE OD MENE TO ZA VAS A JA SE LIJEPO ODJAVLJUJEM I NE PRATIM VAS VISE POZZ.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi