Miroslav Stevanović proglašen za najboljeg igrača švicarske Challenge lige za 2018. godinu

Ima ponudu da produži ugovor

Miroslav Stevanović proglašen za najboljeg igrača švicarske Challenge lige za 2018. godinu

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Željezničara, Mirloslav Stevanović, iza sebe ima veoma dobru godinu u dresu švicarskog drugoligaša Servettea.

Nakon prvog dijela sezone Servette se nalazi na prvom mjestu na tabeli i na dobrom je putu da se vrati u društvo najboljih. Jedan od najboljih igrača ovog kluba je bivši igrač Želje Miroslav Stevanović koji je u 2018. godini igrao fantastično.

Javnost u Švicarskoj je prepoznala njegove partije, a Stevanović je proglašen za najboljeg igrača 2018. godine Challenge lige. Nakon što je dobio ovu nagradu Stevanović je izjavio da je ovo za njega lijepa satisfakcija, ali da mu je glavni cilj da Servette izbori plasman u Super Ligu.

"Ovo je lijepa satisfakcija za mene, ali više od ičega želim da na kraju sezone sa Servetteom izborim plasman u Super Ligu. Želim i ove godine da igram još bolje, ali sve ove individialne nagrade mi ništa neće značiti ako se ne plasiramo u viši rang", rekao je Stevanović, te najavio da će vjerovatno produžiti vjernost ovom klubu:

"Nemam informacija da imam neke ponude, ali to nije ni važno. Sviđa mi se Servette i osjećam se veoma dobro ovdje. Naš zajednički cilj je Super Liga, i mogu vam reći da nemam ništa protiv da produžim ugovor. Veoma moguće je da se i to riješi uskoro".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi