Stevanović pogodio nakon nesvakidašnje greške golmana

Novi gol bh. nogometaša

Stevanović pogodio nakon nesvakidašnje greške golmana

Bh. nogometaš Miroslav Stevanović nastavlja pružati dobre igre u Švicarskoj.

Nakon što je u prošlom kolu Challenge lige, druge po jačini, upisao asistenciju protiv Kriensa, danas je u remiju sa Aarauom (3:3) postigao gol, kojim je svom timu ujedno donio i vrijedan bod. 

Gol koji je postigao nekadašnji ofanzivac Željezničara bio je uistinu nesvakidašnji. Prethodila mu je nevjerovatna greška domaćeg čuvara mreže, a poklon Stevanović je iskoristio tako što ga je 'poslao na pod' i poentirao za 3:3.

Za Stevanovića je ovo ujedno bio peti gol u prvenstvu, na svom kontu ima sedam asistencija, dok je njegov Servette nakon 23 kola vodeći i ujedno glavni kandidat za viši rang.

Challenge liga, 23. kolo:

Aarau - Servette 3:3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi