Sesar odbio ponudu iz Indije, karijeru nastavlja u Hrvatskoj?

Bivši igrač Tuzle City

Sesar odbio ponudu iz Indije, karijeru nastavlja u Hrvatskoj?

E. Škorić

Ivan Sesar, donedavno nogometaš FK Tuzla City, karijeru će po svim prilikama nastaviti u Hrvatskoj.

Sesar je ovog ljeta postao slobodan igrač i odlučio je napustiti BiH. Iako je bila mogućnost da ostane u Premijer ligi, odlučio je ovaj veznjak ponovo da ode preko granice.

Saznajemo da je na njegovu adresu stigla ponuda iz daleke Indije, no Sesaru se u ovom trenutku to činilo neprihvatljivim i nerazumnim potezom, pa se zahvalio Indijcima.

Na kraju, sve su prilike da će karijeru nastaviti u Hrvatskoj. Tamo je već igrao u Zagrebu i Lokomotivi na začetku karijere, ali nije želio da otkriva ime novog klbua, samo je kratko prokomentarisao da je to "jedna fantastična priča u koju sam odlučio da se uključim".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bivši bh. reprezentativac je, podsjećamo, igrao za brojne klubove, a u BiH je ostavio traga nastupajući za Sarajevo i Široki Brijeg. U inostranstvu je nastupao za Koper, Elazigspor, Akhisar, Juventus Bukurešt, Inter Turku, Voluntari..

Top Komentari

adnan_11
Odletio bi ti prvim avionom da te neko pozvao. DROGBA I ANELKA NISU ODBILI INDIJU A TI KAO ODBIJAS HAAHAH
4 0
tcity055
Sretno Ivane.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije