17

Komentari (17)

Bulle
kao i svake sezone svira im se bar tri ovakva penala, ovo 90% sudija ne bi sviralo...uzas kako pade
Alosman_Pacino
Juve dobio penal, pa eto zato ce osvojit Seriu A.. A to sto je svake sezone +15-20 razlika na tabeli, nikom nista...
Hooruk
U ovoj penal, u prosloj se nesvira penal protiv njih i tako lagano slomi moral ostalim ekipama.
Mikidk
Nema boljeg na svijetu CR7
Hooruk
Slazem se, malo ih je onako znalo pasti, roben je bio majstor u tome ali ipak je ovaj daleko najbolji padavicar.
VelaHavle
572. gol Penalda sa 11 metara
Hooruk
E yebi ga sad pretjerao si, ovo mu je tek 459 sa kreča.
Hooruk
Dobro pogledajte pacovi, posebno onaj ker12, kako pobjeđujete i nemojte nikad vise komentarisati druge klubove da im se stima i pomaze.
Bhf
Ti ocigledno imas kompleks zvani Ronaldo.Pogledaj malo bolje prije nego sto pises razna sranja.Da ima kontakta ima,dali je dovoljno za penal?sudije to procjenjuju a da se njima toliko navlaci kao sto pisete vec bi osvoljili LP.Za tvoju informaciju pogledaj kako se sudi Interu,pogledaj kako se sudi Barci,ipak se sad sve svodi ko vise voli Mesija ili Ronalda.
Hooruk
Kakav ronaldo i kompleks, ja imam kompleks od nepravde, a sto se tice kontakta, ima taman toliko kontakta da mu sudija da zuti za simuliranje.
Hooruk
Kako je izasao iz šesnaest i poceo malo sudjelovat u igri, nema vise golova i statistike ovog padavicara kao realu, nego mora ovako kao gnjda se bacati da bi iznudio penal i dao gol.
Jebivjetar
Juventus je morao dati gol ili bi igrali do sutra
Hooruk
Do aldzuna bi se igralo.
Edin Merlin
@****vjetar

Kmmeeeeeeeeeeee !!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.