Setien je Barci uskratio titulu, sada glupim potezima uništava i Barcelonu B?

Definitivno ne zna šta radi

Setien je Barci uskratio titulu, sada glupim potezima uništava i Barcelonu B?

E. Škorić

Barcelona B će ovog vikenda igrati play-off Segunde dvizije B, a trener prvog tima Katalonaca Quique Setien odbija da pusti svoje mlade nogometaše da pomognu rezervama.

Ansu Fati , Riqui Puig i Ronald Araujo su na raspolaganju za nedjeljnu utakmicu protiv Real Valladolida u play-offu, ali Setien želi da oni iste večeri ipak budu sa prvom ekipom.

"Volio bih da je drugačije, ali to neće biti moguće", rekao je Setien nakon poraza od Osasune, pa je dodao:

"Imamo raznih igrača koji su suspendovani ili povrijeđeni i bez njih trojice jedva bismo imali prvih 11 i s ponekom zamjenom. Moj stav je takav da je bolje da ovi mladi igrači budu s nama u nedjelju".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Setien ima 13 starijih igrača na raspolaganju za put u Alaves , a Ousmane Dembele , Antoine Griezmann i Samuel Umtiti su povrijeđeni, a Gerard Pique, Ivan Rakitić i Junior Firpo suspendovani.

Barcelona je inače ostala bez šansi da osvoji titulu jer je Real Madrid jučer pobjedom nad Villarrealom osigurao 34. naslov prvaka Španije.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Eto nek vi iz redakcije znate sta radite. Ne bi postao profesionalni trener da ne zna sta radi. Usput da napomenem, ako je iko zaslužio kritike za svoj rad onda si to ti Škoricu i tvoj drug Lendo jer svaki dan postavljate pornografske sadržaje na inače sportski sajt. Totalni amaterizam na djelu
8 2
zvjezdan10
Kažete ne zna šta radi i onda napišete da ima samo 13 igrača, pa to mu je logičan potez onda neće samo 13 igrača povesti na tekmu.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi