Setien nije ni svjestan gdje je došao: Objašnjavao je greške, ali samo pojedincima
Foto - EPA

Stariji igrači su radili po svom

Setien nije ni svjestan gdje je došao: Objašnjavao je greške, ali samo pojedincima

M. Šljivak

Barcelona je jučer odigrala katastrofalan meč protiv Valencije kojeg je na kraju izgubila sa 2:0.

Nije katalonski velikan napravio gotovo ništa protiv Šišmiša i na kraju je zasluženo poražen.

Međutim, očigledno u svlačionici Barcelone nema pravog zajedništva. Magazin AS tvrdi da je na poluvremenu utakmice na Mestalli bilo veoma zanimljivo.

Nekoliko igrača je otvoreno kritikovalo nastup svojih kolega. Smatrali su da je previše igrača iza lopte, a dok je trener Quiqe Setien pokušavao da ispravi taktičke greške svojih fudbalera, oni iskusniji su imali vlastiti sastanak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Glavne zvijezde tima odvojeno su razgovarali od ostatka ekipe. Nisu se previše obazirali na upute trenera i međusobno su raspravljali o onome što treba raditi.

Očigledno da u Barceloni dosta toga ne štima, a ovakva situacija bi im mogla napraviti velike probleme u ostatku sezone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi_Strumf
Ma propadaju oni ko žeton, niko ih ne napada svi čekaju, Messija trojica cuvaj i Messi ne moze loptu primit, procitani ko ježeva kućica
2 2
barcaforever
Ove sezonu ako završe sa jednim trofejom bilo bi ostvarenje sna, jako loše igraju...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi