Setien se izvinjavao igračima Barcelone, a onda Messi održao govor od 40 minuta

Poljulljana atmosfera u katalonskoj ekipi

Setien se izvinjavao igračima Barcelone, a onda Messi održao govor od 40 minuta

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone igraju danas na svom terenu protiv Real Sociedada utakmicu 27. kola španske La Lige.

Katalonski klub je poljuljan nakon što su prošle sedmice poraženi od Real Madrida (2:0), te su izgubili llidersko mjesto u La Ligi. Jasno je da u Barceloni već odavno situacija nije baš najbolja, a atmosfera u svlačionici je veliki problem.

Barcelona je u januaru uručila otkaz Ernestu Valverdeu i za novog trenera izabran je Quique Setien, ali očito je da se nije baš najbolje snašao u katalonskom klubu.

Veliki skandal nastao je nakon El Clasica kada je u centru pažnje bio njegov pomoćnik Eder Sarabia. On je urlao na igrače Barcelone tokom utakmice, a posebno na meti mu je bio Antoine Griezmann. Sarabia se uspio posvađati čak i s Messijem kojem je zasmetalo ponašanje Setienovog pomoćnika.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mundo Deportivo objavio je jučer da se Setien izvinjavao fudbalerima Barcleone zbog ponašanja svog pomoćnika i poručio je da se to više sigurno neće ponoviti.

Nakon što je Setien napustio svlačionicu riječ je uzeo Leo Messi i navodno je održao govor svojim saigračima koji je trajao čak 40 minuta. On je njima poručio da se sve nesuglasice moraju izgladiti, te da atmosfera mora biti na vrhunskom nivou ukoliko žele nešto ostvariti ove sezone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi