Ševelja u novom klubu dočekala neočekivana situacija

U Rusiju stigao sa posudbe iz FK Sarajevo

Ševelja u novom klubu dočekala neočekivana situacija

Samir Mlaćo
Pomalo nevjerovatna situacija zadesila je člana FK Sarajevo Vicka Ševelja.

Ševelj je ove zime odlučio otići na posudbu u redove ruskog drugoligaša Akron Tolyatti, no od toga sada neće biti ništa.

Potvrdio je to hrvatskim medijima sada već bivši trener ovog kluba Ugo Klingor, koji je naveo da su svi stranci napustili ovaj klub.

"Kad sam javio da se neću vratiti, vrlo brzo smo dogovorili raskid ugovora. Imali smo svi u ugovorima otkupne klauzule, moja je bila 500 hiljada eura, to su odmah obrisali, riješili smo sve. Nisam jedini, otišli su svi stranci iz kluba, pa i sportski direktor, ostali su, zapravo, samo jedan Srbin i jedan igrač iz Obale Slonovače. Inače, sa mnom je trebao u Toljati letjeti i Vicko Ševelj, bivši Hajdukov junior, koji je trebao doći ka nama iz Sarajeva na posudbu do ljeta. No, sada niti od toga neće biti ništa", kazao je Klingor za Sportske novosti.

Ševelj se tako našao u neugodnoj situaciji s obzirom da su prvenstva počela, a da li je realno da se vrati na Koševo, te pojača konkurenciju za drugi dio sezone, ostaje da se vidi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako je su napadi Rusije na Ukrajinu glavna tema u svijetu, prvenstvo u Rusiji će se igrati.

U planu je da se ne igra samo u nekoliko gradova koji su bliži ukrajini, a u Rusiji se trenutno živi normalno i bez problema.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Twista
Mislio sam da nemam srece, ali ti si me prekucao brate…bas sranje!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi