7

Komentari (7)

Penderinos
Mogu kostim komotno dati Luizu, ionako nije ništa vise nego jedna obična maskota, samo pretplaćena
Ade1987
Hahahahah @Penderinos jarane nisam se odavno slatko nasmijao na komentar kao što je tvoj
Penderinos
Veće su budale sto su ga svo ovo vrijeme placali 80 hiljada funti, evo ja bih naprimjer pristao da budem Gunnersaurus za 10 puta manju cifru, ionako se ne moze pogoditi ko je ispod kostima
dinass
Jel stvarno vjerujete da se nekom u privatnom klubu placa toliko da mase zastavom???
Ivica_Osim8
Budale ga placale godinama 80000 milja sedmicno
MaDaj
80,000 godišnje i radio je kao maskota ali i navijački organizator za gostujuća putovanja. Kako god stvarno nevinim šta je sporno, maskota je tu da zabavi navijače... navijača nema na stadionima, dakle uzima lovu a ne radi ništa.... isto tako neznam čemu panika, arsenal je već izjavio da kada se navijači vrate na stadione i on će na svoj posao.
dinass
To za 80000 vec ima logike a ovi sto su pomislili da je mjesecno nemaju bas razvijene mozdane vijuge
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.