Sevilla dovela najsmješnije pojačanje ovog prelaznog roka

'Čega se lik dosjetio'

Sevilla dovela najsmješnije pojačanje ovog prelaznog roka

S. Grebović

Arsenal je u bukvalno posljednjim minutama prelaznog roka realizovao transfer Thomasa Parteya iz Atletico Madrida plativši ga čak 50 miliona eura.

Navijači Arsenala su tako nakon dugo vremena sa oduševljenjem pozdravili neki potez uprave, ali su i neki od njih bili razočarani. Razlog tome je otpuštanje dugogodišnja maskote kluba, popularnog Gunnersaursa kako bi se doveo pomenuti igrač. 

Prema nekim informacijama, osoba koja je glumila maskotu, izvjesni Jerry Quy, zarađivao je nevjerovatnih 80 hiljada funti, zbog čega su čelnici kluba odlučili da srežu troškove.

Javio se i Piers Morgan, TV-voditelj i Arsenalov navijač, koji je prozvao trenera Mikela Artetu i Pierre-Emericka Aubameyanga da pomognu da Gunnersaurus ostane u klubu. U sve se na kraju uključila Sevilla koja je "dovela" Gunnersaurusa kao slobodnog igrača čime se pohvalila na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Snovi su postali java. Dobrodošao, Gunnersauruse" - našalili su se u Andaluziji.

No navijačima Arsenala nije bilo do šale, vjerojatno ni samom Jerryju Quyu. Odmah su krenule strelice prema klubu i pitanja kako to da klub može plaćati Mesuta Özila koji više nije u ozbiljnom planu 350.000 funti tjedno, a ne može maskotu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Mogu kostim komotno dati Luizu, ionako nije ništa vise nego jedna obična maskota, samo pretplaćena
6 0
Ivica_Osim8
Budale ga placale godinama 80000 milja sedmicno
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi