10

Komentari (10)

Barca.forever
Ali evo, nešto gledam i ne mogu se načuditi, hahahahahha.Ovi navijači Reala ubiše vicevima, ali baš.Komentari tipa Gavi, Nico... sve gori od goreg, a ne zapitaju se da oni sa 17 godina igraju na velikom Camp Nou i predstavljaju Barcelona (kakvu god).Vi sa 17 godina ste još oca pitali smijete li ići u grad...i plus da ne govorim to da Real nema nikog mlađi kategorija, iz svoje škole da koriste igrače i tako da naprave nešto od njih...Bitnije je Alabu kupiti D: Još još znanja nije odmet Realovci moji.
user1636219156
Od 90 minuta bar 20 sam gledao valjanja igrača Barse. Crveni karton trebao i Alba dobiti jer je šugav igrač, a onaj Biskvit keks ( Busquets ) antitalenat, jedino što zna je vratiti loptu do prvog. Dembele odličan, a oni novi talenti sve gori od goreg, bolje Krkića da vrate.
user1597698961
Proglasiti gavija goreg od goreg nema smislaa,alba je dobio zutii ,obicno guranje nije za crveni dok udarac loptom koundea jest naravno,,ovo nije potpuna barsa!! Jos nijedan mec nije uspio zapoceti sa dembeleom fatijem i depayem ,a iza pedri gavi i de jong to je druga barsa ,jutgla i abde nisu jos kalibri
blackjoker
Aj pokri se jorganom hl**** ti
nedoni46
@user1597698961 ti mislis da bi ta sestorka funkcionisala? 6 ofanzivnih igraca + 2 ofanzivna beka, primali bi 10 golova po utakmici.
user1597698961
Ofanzivni?? ,vidio si da dembele ima novu ulogu kod xavija,vrava se uvijek na barsinu polovicu,de jong pa cak i pedri se srednjaci klasicni,gavi voli krenuti naprijed ali u takvoj posstavi ne bi cesto naprijed isli jer bi imali na obe strane ,,okej" krila brza mogla bi koja lopta iza odbrane ici od veznjaka
Klicko
Najbolje za nas realovce.Hala madrid y nada mas
Emin_Podzic
Oj pa da sam na tvom mjestu sam bi sebi iskopo rupu u zemlji 2 metra duboku i ukopo se
Tony_Montana
user1621626775
Ova Barselona je mrtva prosjecna ekipa ubice ih Napoli!! Nezz samo gdje su iskopali sve ove silne "talent" ?? Ni glave ni repa.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.