Sevilla dovela pojačanje, stigao Brazilac Arana

Potpisao do 2020.

Sevilla dovela pojačanje, stigao Brazilac Arana

Teme:

Čelnici Seville već su dogovorili prvo pojačanje za drugi dio sezone u španskoj La Ligi.

Tim iz Andaluzije je, naime, dogovorio saradnju sa mladim brazilskim internacionalcem po imenu Guilherme Arana, koji je potpisao ugovor do 2020. godine.

Arana ima 20 godina i dolaskom u Sevillu će pojačati konkurenciji na lijevoj strani odbrane, a vrijedno pomena je to što je ove godine izabran u idealni tim brazilskog prvenstva nakon što je sa Corinthiansom osvojio titulu.

U proteklom periodu Arana je povezivan s mnogim evropskim klubovima, među kojima je bila i Barcelona, ali je Sevilla uspjela da obezbijedi njegov potpis.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Špekuliše se da će Corinthians na ime obeštećenja dobiti oko 12 do 15 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi