Sevilla golom u 90. minuti pobijedila Liverpool

Prijateljski meč u Bostonu

Sevilla golom u 90. minuti pobijedila Liverpool

E. Čaušević

Fudbaleri Seville sinoć su u prijateljskoj utakmici savladali Liverpool sa 2:1.

Mnoge ekipe nalaze se na pripremama u Sjedinjenim Američkim Državama, a među njima su Sevilla i Liverpool koji su to iskoristili da odigraju prijateljsku utakmicu.

Naravno, ovo je bila šansa za trenere da daju šansu svim igračima što su na kraju i uradili. No, više je pokazala Sevilla i na kraju klub iz Andaluzije slavila je sa 2:1.

Sevilla je povela u 37. minuti kada je mrežu Redsa zatresao Nolito, ali je Liverpool izjednačio samo šest minuta kasnije golom Origija.

U drugom poluvremenu oba trenera su izmijenili skoro cijeli tim, a kvalitet igre nije bio baš kao u prvom dijelu. No, u samom finišu smo vidjeli još jedan gol i dobili pobjednika.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To se desilo u 90. minuti kada je Munir odlično uposlio Poza, a on je pogodio za 2:1 i pobjedu Seville iako je ovaj tim igrao s igračem manje nakon što je Gnagnon u 76. minuti dobio direktan crveni karton.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi