Sevilla na genijalan način najavila prijateljski meč sa Bournemouthom

Originalno nema šta

Sevilla na genijalan način najavila prijateljski meč sa Bournemouthom

S. Grebović

Facebook profil fudbalskog kluba Seville je na krajnje originalan i interesantan način najavio prijateljski susret sa ekipom Bournemoutha za koju brani naš Asmir Begović. 

Bournemouth kao i većina ekipa iz 'liga petice' pripreme odrađuje u Španiji, pa su tu priliku iskoristili da odrade par kvalitetnih utakmica sa renomiranim protivnicima.

Tako će danas sa početkom od 20 sati ekipa našeg Asmira Begovića snage odmjeriti sa Sevillom, koja je na zvaničnom Facebook profilu ovu utakmicu najavila na nešto drugačiji način.

Uz pomoć planetarno popularnog meme-a na kojem muškarac u prisustvu svoje djevojke gleda u drugu, Sevilla je današnji prijateljski meč stavila u fokus ispred utakmice za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu između Belgije i Engleske, u šta je teško povjerovati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi