Sevilla ne želi odustati od Jovetića
Foto: EPA

Pregovori se nastavljaju

Sevilla ne želi odustati od Jovetića

E. Škorić

Navijači Seville nadaju se da će u redove njihovog kluba ponovo doći Stevan Jovetić (29).

Crnogorski reprezentativac je prošle sezone (drugi dio) igrao u Sevilli kao posuđen igrač Intera, a u 21 meču postigao je šest pogodaka. Briljirao je popularni Jojo u dresu Andalužana, koji sada čine sve da ga vrate.

Predsjednik Seville Jose Castro potvrdio je kako se ušlo u pregovore s Interom, te je izjavom "nikada nismo prestali pregovore" najbolje pokazao koliko im je važan Jovetić.

On je, između ostalog, naglasio da postoji mogućnost da se dovede Jovetić, ali i da trener Eduardo Berizzo ima i drugih želja, pa ako Jovetić ne stigne, razmatrat će se neke druge opcije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jovetić je dijete Partizana, a igrao je još u Fiorentini, Manchester Cityju i Interu, čije boje brani od 2015. godine, kada je prvo došao na posudbu iz Cityja, a onda je kupljen za oko 15 miliona eura.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi