Sevilla prati talentovanog igrača Saint-Etiennea

Newcastle također želi Sambu

Sevilla prati talentovanog igrača Saint-Etiennea

E. Ganibegović

Sevilla pomno prati situaciju u Saint-Etienneu oko njihovog mladog krila Jonathana Sambe, prenose strani mediji.

Ovaj 21-godišnjak je ove sezone u Ligue 1 upisao osam nastupa i postigao četiri pogotka, a trenutni ugovor mu sa ekipom Saint-Etiennea ističe u junu sljedeće godine.

Riječ je o jednom veoma talentovanom igraču, kojeg osim Seville želi i Newcastle United. Ko će u ovoj borbi za Sambu da slavi saznat ćemo možda već u januaru ili najdalje u junu sljedeće godine, kada će on postati slobodan igrač.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Strani izvori tvrde da je Samba voljan produžiti ugovor sa francuskom ekipom, ali igrač želi trostruko veću platu, što je dovelo do odlaganja pregovora. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi