Sevilla slavila na Old Traffordu, Higuain zabio za Napoli

Prijateljske utakmice

Sevilla slavila na Old Traffordu, Higuain zabio za Napoli

Edmir Škorić

Nogometaši Seville slavili su na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda u prijateljskom susretu.

United uopće ne briljira u predsezonskim utakmicama, što je bilo jasno i nakon okršaja sa Sevillom. Iako nekompletni, Andaluzani su slavili sa 3:1, a podsjetimo da su noć ranije slavili u Podgorici protiv Mladosti sa 6:1 u uzvratu trećeg pretkola Evropske lige.

Poveli su gosti u 21. minuti golom Machina, a nekoliko minuta kasnije Marin je povisio na 2:0. Smanjili su Vragovi pogotkom Valencije u 65. minuti, a u finišu Rabello postavlja konačnih 1:3 i donosi novi poraz za momčad Davida Moyesa.

Napoli je s 2:1 savladao Benficu. Behrami u šestoj zabija za 1:0, ali Luis pred odlazak na odmor postiže gol za 1:1. Napolijevo pojačanje iz Reala, Higuain, postiže gol za pobjedu u 70. minuti.

Prijateljske utakmice:
Manchester Utd. - Sevilla 1:3 (Valencia 65/ Machin 21, Marin 25, Rabello 90)
Napoli - Benfica 2:1 (Behrami 6, Higuain 70/ Luis 44)

Potražite više informacija na temu Premier league:


 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.