Resić zadovoljio na Grbavici, ali pojavio se problem: "Njegovi papiri su kod nas, vidjet ćemo"
Resić u dresu FK Željezničar

Federalni prvoligaš je posljednji klub ovog 22-godišnjaka

Resić zadovoljio na Grbavici, ali pojavio se problem: "Njegovi papiri su kod nas, vidjet ćemo" · Saznajemo

S. Mlaćo, foto: T. Hebib
Nogometaši Željezničara u četvrtak su odigrali generalku protiv NK Iskra Bugojno (5:0), te ih naredne sedmice očekuje duel nastavka sezone Premijer lige protiv FK Velež u Mostaru.

Na Grbavici su se odlučili za relativno lakše protivnike ove zime što može biti mač sa dvije oštrice, a nekoliko nogometaša koji su bili na probi zadovoljilo je ukuse stručnog štaba.

To se prije svega odnosi na Armina Ćerimagića koji je već potpisao ugovor, a iz stručnog štaba najavljuju da će ugovor potpisati i Ševkija Resić.

Resić je stigao na Grbavicu iz federalnog prvoligaša BFK Simm Bau gdje je u prvom dijelu sezone upisao 14 nastupa te dodao pet pogodaka i jednu asistenciju.

Ugovor nije potpisao, a kako je za SportSport.ba potvrđeno njegovi papiri nalazi se i dalje u federalnom prvoligašu. Dogovor bar za sada nije postignut.

“Papiri su kod nas, on ima ugovor. Znamo da želi potpisati za Želju, ali... Bez dogovora to nije moguće, papiri su kod nas i naša je zadnja“, kazali su iz BFK Simm Bau jutros za SportSport.ba.

Da li će biti pronađeno rješenje ostaje da se vidi, no Željezničaru i Resiću se sigurno žuri kako bi ovaj 22-godišnjak bio u kombinaciji već za duel sa Veležom narednog petka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Resić je nastupao za Akademiju FK Sarajevo, dobio šansu i za seniorski tim, a okušao se i u NK Čelik, NK Novi Pazar i FK Sloboda Tuzla.

Prošao je sve omladinske selekcije reprezentacije naše zemlje.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Opalaaaaaaaaa valja sad odrijesiti kesu a nista u njojjjjj
25 19
Taceoni
Platiš pa se klatiš
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi