Obavljeni ljekarski pregledi u FK Sarajevo, Bordo tim počeo sa radom

Kreću pripreme

Obavljeni ljekarski pregledi u FK Sarajevo, Bordo tim počeo sa radom

Midhat Šljivak

FK Sarajevo se polako zagrijava za početak drugog dijela sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Igrači aktuelnog prvaka i vodećeg tima Premijer lige jutros su obavili ljekarske preglede uoči početka priprema za nastavak sezone.

Obavljeni ljekarski pregledi! 🩺 #Pripreme2021 #BordoPorodica 🔴⚪️ Prvotimci FK Sarajevo jutros su obavili ljekarske preglede uoči početka priprema za nastavak sezone. 💪 𝐖𝐄 𝐀𝐑𝐄 𝐁𝐀𝐂𝐊‼️ 🤩

Posted by FK Sarajevo on Monday, January 11, 2021

Prvi trening izabranici Vinka Marinovića će obaviti sutra, a zatim slijedi odlazak na pripreme.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jedan dio će se obaviti u Ljubuškom, a zatim slijede pripreme u Antaliji, gdje će Bordo tim hvatati posljedni zalet za nastavak sezone.

Sarajevo je nakon prvog dijela sezone vodeće sa 45 bodova. Devet bodova imaju više od gradskog rivala Željezničara protiv kojeg na Grbavici otvaraju drugi dio sezone.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
Sretno momci do trece uzastopne Titule.
20 2
SemirunosiNemir
Kazu Rahmanovic proso na testu za COVID19 al pao kod psihijatra...
4 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi