Pojačava Željezničar

Ševkija Resić na Grbavici

20

Komentari (20)

Husrefbeg22
Mislim da je trebao dobiti vise sansi za igru u FK Sarajevo. Nije mi jasno kada je odigrao jednu dobru utakmicu idao gol u evropskom kupu odmah je u iducim utakmicama grijao klupu i skoro da i nije zaigrao. Musemic kao trener je inace unistio dosta talenata u Sarajevu ili ih je rastjerao u druge klubove. Zahvaljujuci njemu i igracima sto je otjerao Zrinjski je pokupio 3 titule prvaka.
user1596132192
Ako nista, makar je pitare izdao. Dobrodošao
krems_krems12
Taraba od igraca!
fukaraslana
Taraba nivoa 2 fed lige
crnoicrveno
Samo je kod nas sa 22 potencijal, kod svih normalnih je to vec nosioc igre i zreo igrac
pjanke.sa
Ih i to kod nas tek pocinje karijeru. 22 godine brate ima jos da igra. Mi smo ti kao razvojna liga koja pocne razvijat fudbalere od 23-24 godine. I onda su oni od 32 kod nas zvijezde.
fukaraslana
Ma tako je brate
BordoBijeli1946
Kakav klub, takvo i "pojacanje". Sefkija *****.aru zelim ti da slomis nogu na prvom treningu.
pogba69
Napravi sam sebi brata i sestrića, najbolje je. Pozz od Šefkijinog komšije i rođaka
TTV.KenyTB
hahaha seljačino
Nek_komsiji_crkne_krava
Koji si ti bolesnik za ne povjerovat. Da nekom mozes pozeliti zlo i nesrecu moras biti dobro mentalno ”uzdrman”. Zalim te, ali ne toliko tebe kao tvoju Majku koja je rodila takvog kretena.
BordoBijeli1946
Hahahahahah vidi kerova sto su se upalili. Zelim i vama isto sto i njemu kerovi plavi, a ovi sto mi spominju majku, nek oplode svoju i naprave sebi bracu i sestre. Resicu keru ima da te pljunem gdje god te vidim. DABOGDA OBJE NOGE SLOMIO ako odes u skretnicar.
Malmi_Suomi
@BordoBijeli1946 PITAR sam preko 40 godina ali takvu budalu kao tebe još ne sretoh.
Blago tebi paša moj sa takvom glavom i volio bih je imati nekada takvu , znaš zašto? Da se odmorim malo.
E moj paša moj paša
Nek_komsiji_crkne_krava
Idiote jedan nema to nikakve veze ko za koga navija i da li je pitar ili manijak ili nesto trece. Iskreno ne navijam ni za jedan kkub u BIH. Ali izliv takve mrznje prema nekom drugom ili drugacijem je izvan zdravog razuma. Tebi se moze pomoci ali moras poceti da saradjujes sa nadleznim licima,
Krivaja Zavidovići
Bolesni um! Nije bolest sve što boli...
BordoBijeli1946
Sta mene boli ***** sto si ti pitar preko 40 godina? Hoces orden za to? **** te Resic vodi ga kuci. Ipak mu ne zelim da slomi obje noge, nego da pogine.
BordoBijeli1946
Bolje biti bolestan, nego iz Zavidovica
user1613662710
Nije los on vise puta sam ga gledao u mladoj reprezentaciji
user1574859714
Koji ce nam pitar mali
PlavoBijeli1921
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.