Sezona tek završila, a četvorica igrača Arsenala već promijenila brojeve na dresovima

Ne žele ništa prepustiti slučaju

Sezona tek završila, a četvorica igrača Arsenala već promijenila brojeve na dresovima

E. Čaušević

U taboru Arsenala ne mogu biti zadovoljni sezonom iza njih jer nisu uspjeli izboriti ni plasman u Ligu prvaka.

Topnici će u narednu sezonu ući s mnogim promjenama, a sigurno će najveća biti na trenerskoj poziciji nakon što je Arsene Wenger odlučio napustiti klupu londonskog kluba nakon 22 godine. Ipak, čini se da su pripreme za narednu sezonu već počele.

Engleski mediji objavili su danas da su pojedini igrači Arsenala odlučili da mijenjaju brojeve na svojim dresovima iako je sezona tek završila. Čini se da ne žele rizikovati da neko uzme broj koji žele, pa su Petr Cech, Hector Bellerin, Mohamed Elneny i Granit Xhaka već krenuli u akciju.

Tako će iskusni češki golman Cech od naredne sezone na leđima nositi broj jedan umjesto dosadašnjeg broja 33. Bellerin je "zadužio" dvicu umjesto 34, dok je Elneny preuzeo Mertesackerovu četvoru i ostavio je broj 35. Na promjenu se odlučio i Xhaka koji je nosio na leđima broj 29, ali je odlučio da sada nosi broj 34 koji je ujedno njegov najdraži broj.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi