Shakespeare: Loše branimo prekide
Foto: EPA

Trener Leicestera nakon poraza od Uniteda

Shakespeare: Loše branimo prekide

S. Bošković

Trener Leicester Cityja Craig Shakespeare bio je razočaran nakon poraza njegovog tima od strane Manchester Uniteda (2:0) u trećem kolu engleske Premier lige. 

Lisice su se sjajno držale protiv domaće ekipe do 70. minute igre, kad je Rashford pogodio za 1:0. 

Shakespeare je istakao da je zadovoljan nekim aspektima igre njegovih fudbalera, ali je razočaran odbranom.

"Bio sam frustriran većim dijelom utakmice. Znali smo da su oni u boljoj formi i da ćemo imati problema. No, mi nismo iskoristili naše prilike, a radili smo greške kad smo branili prekide", istakao je Shakespeare, te dodao: 

"Razočaran sam rezultatom, ali imali smo dobrih momenata za vrijeme utakmice. Bili smo disciplinirani Probali smo napasti u drugom poluvremenu, ali nismo uspjeli postići gol", zaključio je britanski stručnjak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon tri utakmice Leicester ja na 16. mjestu Premier lige Engleske s tri osvojena boda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi