Shaqiri će noćima sanjati kako ga je Neymar obrukao u Parizu

Sjajan dribling Brazilca

Shaqiri će noćima sanjati kako ga je Neymar obrukao u Parizu

E. Čaušević

Fudbaleri PSG-a večeras su na Parku prinčeva pobijedili Liverpool sa 2:1 i tako ostali u dobroj situaciji da osiguraju plasman u nokaut fazu Lige prvaka.

PSG je pred svojim navijačima uspio da pobijedi Redse čime su im znatno otežali situaciju u grupi. Utakmicu na Parku prinčeva večeras su odlučili Bernat i Neymar koji su dali golove za PSG, dok je jedini strijelac za goste bio Milner iz penala.

Neymar je večeras bio posebno raspoložen i svojim driblinzima je izluđivao igrače Liverpoola. Pred sami kraj se odlučio zabaviti kada je nevjerovatnim driblingom prevario Shaqirija. Naravno, nije dugo trebalo da ovaj potez postane hit na društvenim mrežama.

Promo

Top Komentari

Bulle
Pa nije ga predriblao stigao ga i uzeo loptu, ja ne znam kako mozete pisati a nije ga obruko jer je doso Shaqiri prije do lopte Nejmar pao kao pokosen..
20 2
Izudin_gv
Uopšte ga nije ni prošao
17 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi