Shaqiri gledao u nevjerici, golman Wolvesa napravio paradu sezone

Spriječio eurogol iz slobodnog udarca

Shaqiri gledao u nevjerici, golman Wolvesa napravio paradu sezone

Liverpool se sinoćnjim porazom od Wolverhamptona rezultatom 2:1 oprostio od FA Kupa već u 3. kolu.

Glavni junak Wolvesa bio je Ruben Neves koji je na fenomenalan način postigao odlučujući gol, ali nikako se ne smiju umanjiti ni zasluge golmana Johna Ruddyja.

U finišu utakmice, Xherdan Shaqiri je fantastično šutirao iz slobodnog udarca, ali se inače rezervni golman Wolverhamptona istakao nestvarnom paradom.

Ruddy je vrhovima prstiju okrznuo loptu i skrenuo je dovoljno da završi na stativi, a ne u mreži.

Za Ruddyjevu odbranu se već govori da je parada sezone u Engleskoj.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E novinaru ti izgleda zaista ne vidis dobro, pa golman nije ni pipnuo loptu ruka mu je zaista bila veoma blizu lopte, na srecu ovog golmana, Saciri je pogodio stativu. Unbelievable save, nije nikakav save, vec je Saciri pogodio stativu, ako se pazljivo prati putanja lopte iz oba ugla lijepo se vidi da golman u opste nije uticao na kretanje lopte, lopta zahvacena efeom pogodila je stativu, lopta je prosla tik pored samih golmanovih prstiju.
6 11
Evo sta kaze jedan navijac Arsenal, kaze da golman nije dodirnuo loptu rukom: Arran Beadle ‏ @Gooner_Essex 13h13 hours ago More Replying to @EmiratesFACup He didn't touch it. Dakle on nije dodirnuo loptu, sto znaci da sam u pravu.
4 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi