Shaqiri izabrao tim iz snova koji se neće svidjeti Mohamedu Salahu, a ni navijačima Liverpoola

Samo dva igrača Redsa

Shaqiri izabrao tim iz snova koji se neće svidjeti Mohamedu Salahu, a ni navijačima Liverpoola

E. Čaušević

Švicarski reprezentativac Xherdan Shaqiri izabrao je svoj tim iz snova koji nije baš dobro prošao kod navijača Liverpoola.

Fudbaleri Liverpoola je gostovao nedavno na njemačkoj televiziji pred okršaj između Redsa i Bayerna u osmini finala Lige prvaka. Prvi susret ovih rivala igra se večeras na Anfieldu, a "slučajno" su u Njemačkoj danas emitovali ovu emisiju.

Shaqiri je pričao o svojoj karijeri u Baselu i Bayernu, te dolasku u Engleskoj. Na kraju je izabrao tim iz snova koji se baš i nije svidio navijačima Liverpoola. Sve to je zbog činjenice da je u tim uvrstio Sergija Ramosa koji je u prošlogodišnjem finalu Lige prvaka povrijedio Mohameda Salaha.

Čak na golu mjesto nije dobio Alisson već Manuel Nouer, dok je tu još mnogo igrača Bayerna, te samo dvojica igrača Liverpoola. Nevjerovatno je da u sastavu nisu imali mjesto Salah, Firmino i Mane.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Shaqirijev tim iz snova je: Neuer, Carvajal, Ramos, Van Dijk, Robertson, Kroos, Modrić, Thiago, Ronaldo, Messi i Lewandowski.

Image: Lineup Builder

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi