Shaqiri na Britanniji gledao budući klub?

Švicarac sve bliže Stokeu

Shaqiri na Britanniji gledao budući klub?

Edmir Škorić

Švicarski reprezentativac Xherdan Shaqiri boravio je danas na Britannia stadionu. 

Shaqiri je na Britannia stadionu pratio susret Stoke Cityja i Liverpoola (0:1), a poznato je da se on već duže vrijeme povezuje sa klubom čije je boje donedavno branio i naš Asmir Begović.

Dakle, postoji velika mogućnost da će Shaqiri karijeru nastaviti u Stokeu, pa je uživo posmatrao svoje vjerovatno buduće suigrače, koji su poraženi od Redsa.

Shaqiri se povezivao i sa Evertonom, a od januara je igrao u Interu, mada je jasno da se nije dobro snašao u tom klubu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U Inter je stigao iz Bayerna, u čijem je dresu u 52 utakmice postigao 11 golova. Karijeru je počeo u Baselu, a nadimak "Alpski Messi" dovoljno govori o kakvom je potencijalu bila riječ. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.