7

Komentari (7)

Krivaja Zavidovići
Ispao je totalni idiot i Klop bi vrlo lako mogao odlučiti da ga ne vodi, da se ne diže bespotrebna tenzija. Politika i sport nikada ne treba da idu skupa, to se pokazuje sad i na ovom primjeru...
Mahir
jebace vas Sacko u pakas cestnici ide orao na Marakani hahaha
Plavi orkestar
Ovi srbi su više dodijali i Bogu i narodu.Seru gdje stignu i kad im neko bar malo uzvrati godinama kmece.Na prvenstvu u Rusiji im je glavni problem svjetskih razmjera bio znak orla kojeg pokazaše albanci iz Svicarske reprezentacije a nije im problem fašizam i nacionalizam kojeg oni svakodnevno demonstriraju vrijedjajuci sve i svakoga ko nije srbin.Na tom prvenstvu im je glavna atrakcija bila onih 5-6 kockastih glava,koje evolucija još nije dovršila,sa majicama na sebi na kojima se nalazi lik radnog zlocinca.To im je ok.
DamirT
Kad im dodje u Beograd,uvali gol i pokaze orla hahahahahahaha
DamirT
gledaj srbende sto se iznervira kad mu neko spomene orla hahahahah
AMKO
Dace on vama opet Orla
Gvardiola
Ovaj momak je beton. Naravno da ce doci u begis i naravno da ce orao poletjeti ako zabije go. U to nema sumnje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.