"Shaqiri ne smije doći u Beograd, a ako dođe bit će manji od makovog zrna"

Zvezda Terić, direktor Zvezde, poručuje

"Shaqiri ne smije doći u Beograd, a ako dođe bit će manji od makovog zrna"

Edmir Škorić

Liverpool će gostovati Zvezdi u okviru grupne faze Lige prvaka, a 'poseban doček' sprema se za Xherdana Shaqirija.

Švicarski reprezentativac kosovskog porijekla provocirao je Srbiju tokom SP-a, a sada ga s redsima očekuje dolazak u Beograd, pošto se engleski tim našao u grupi sa Crvenom zvezdom.

I po riječima direktora Zvezde Zvezdana Terzića - bit će manji od makovog zrna.

"Mislim da će on biti pod neverovatnim psihološkim pritiskom jer će znati gdje dolazi. Zna on da je Crvena zvezda simbol Srbije, a igraće u grotlu Marakane. Ne znam ni da li će uopšte doći. I ako dođe, biće manji od makovog zrna. Sumnjam da će doći", kaže Terzić.

Crveno-bijeli će ove jeseni igrati u grupi sa velikanima kakvi su Liverpool, PSG i Napoli, a Zvezdan Terzić veruje da će Zvezda biti težak zalogaj za svakog od favorita.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Svjesni smo da smatraju da će Crvena zvezda biti lak zalogaj za njih. PSG ima budžet koji kriju, preko milijardu eura, iako je prijavljeno 700 miliona eura. Liverpul ima preko 550 miliona eura. Mogu da kupe koga hoće. Nerealan je to odnos, jer je naš budžet 20 miliona evra godišnje", ističe Terzić.

Top Komentari

DamirT
Kad im dodje u Beograd,uvali gol i pokaze orla hahahahahahaha
100 8
AMKO
Dace on vama opet Orla
84 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti