3

Komentari (3)

YouTalkinToMe
Kakvih deset godina, već sad se niko ne sjeća ni da je liverpool osvojio prosle godine ligu prvaka. Više se pisalo nakon finala o onoj rospiji koja je uletila na teren nego o prvaku liverpoolu.
BobPaisley
...za tog Rossinija je cula samo njegova uza familija,a za klubove koje je vodio samo zagrizeni kladionicari...s druge strane Shaqiri ce medju navijacima Liverpoola ostati zapamcen kao igrac sampionske generacije koji je dao znacajan doprinos u osvajanju velikih trofeja (pogotovo LP gdje je u revansu proziv Barcelone odlicno zamijenio Salaha)...
nijepoznat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti