Shaqiri: Pa ni Ronaldinho ne bi mogao, a kamoli ja

Kako će ga tretirati saigrači?

Shaqiri: Pa ni Ronaldinho ne bi mogao, a kamoli ja

Edmir Škorić

Nogometaš koji nastupa za Švicarsku, Xherdan Shaqiri, u jednom je intervjuu kazao da sa ovakvom ekipom Stokea ne bi ni Ronaldinho ništa postigao.

Stoke se bori za opstanak, a Shaqiri smatra da sa lošim saigračima ne može ništa, te da čak ni majstor poput Ronaldinha ne bi bio od prevelike pomoći za tim na Britannia stadionu.

"Činjenica je da bi i Ronaldinho malo toga uradio s ovim timom, a kamoli ja. Pokušao sam da shvatim razliku i zaključio da mi je bilo lako s Riberyjem i Thiagom u Bayernu ili s Icardijem i Kovačićem u Interu. Ovdje u Stokeu nemam takvu pomoć, pošto sam okružen manje kvalitetnim igračima. Ovaj klub mora da kupi dosta dobrih igrača na ljeto, a mislim da od toga nema ništa", rekao je Shaqiri.

Obzirom da ima ugovor do ljeta 2020. godine, Shaqiri bi mogao da bude žestoko kažnjen od strane kluba, a pitanje je kako će ga tretirati saigrači nakon svega što je rekao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I nije da nije u pravu, ali ne može tek tako reći da su svi drugi loši, a on jedino dobar. Mada, činjenica je da je Shaqiriju sada najvažniji Mundijal u Rusiji sa Švicarskom, vjerovatno se za rezultate Stokea previše i ne brine.

Top Komentari

Lud
Ti da si dobar nebi bio u tu gdje jesi...
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi