Shaqiri: Psovali su mi majku, čuo je to i moj otac
Odlukom trenera Jurgena Kloppa, Shaqiri nije putovao u Beograd na meču Zvezde i Liverpoola upravo zbog tenzija koje su se pojavile

Podsjetio na neprijateljstvo s Delijama

Shaqiri: Psovali su mi majku, čuo je to i moj otac

E. Škorić

Liverpoolov nogometaš Xherdan Shaqiri nije putovao u Beograd na meč Lige prvaka, a to je bila odluka trenera Jurgena Kloppa.

Klopp je prije meča kazao da nije htio da vodi Shaqirija, a razloge konkretne nije iznio, mada svi znaju da se radi o tome jer je želio da zaštiti igrača od neprijateljskog dočeka.

Shaqiri je postao veliki neprijatelj Srbije pošto je tokom Svjetskog prvenstva gol protiv Orlova proslavio pokazujući rukama na - albanskog orla. Kaže da je čuo kako mu psuju majku na Anfieldu kada je gostovala Crvena zvezda Liverpoolu.

"Čuo sam da mi psuje majku dok sam stajao pored terena. Otac mi je bio na stadionu, i on je čuo", rekao je Shaqiri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Razumijem s jedne strane odluku da ne idem u Beograd, mada bih volio da sam mogao otići da pomognem ekipi", istakao je švicarski reprezentativac.

Promo

Top Komentari

beni92
Legenda, jebo srbe sto te ne vole. Oni ne vole nikoga a niko ni njih. Zivio!
65 11
amarosim
kozojebac ruzni
10 57

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi