442oons napravio crtani film o porazu Liverpoola u Beogradu: U centru pažnje Shaqiri

Redsi se obrukali

442oons napravio crtani film o porazu Liverpoola u Beogradu: U centru pažnje Shaqiri

Fudbaleri Liverpoola sinoć su doživjeli potpuno neočekivan poraz na gostovanju protiv Crvene zvezde u Beogradu rezultatom 2:0.

Tim povodom poznata Youtube stranica 442oons, koja se bavi pravljenjem animiranih filmova vezanih za fudbalski svijet, napravila je novi kratki filmić, a u njemu se između ostalog nalazi i Xherdan Shaqiri koji čak nije ni igrao sinoć na Marakani.

Razlog njegovog neigranja je taj što Jurgen Klopp nije htio da miješa politiku i sport, a to mu se, po mišljenju kreratora ovog videa pomalo i obilo o glavu, pa se Klopp u video izvinjava Shaqiriju koji mu potom pokazuje simbol albanskog orla, baš kao što ga je pokazao na Mundijalu protiv Srbije.

Zanimljivo, u videu se nalazi i zastava Kosova koja služi kao ćilim i preko koje Harry Kane pred kraj videa gazi, a Shaqiri pravi razočaravajući izraz lica.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Da ne dužimo previše, pogledajte i sami o čemu se radi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi