Saigrač Anela Ahmedhodžića brutalno nokautirao protivnika, potez sudija zgorzio javnost u Engleskoj

Ružne scene na utakmici

Saigrač Anela Ahmedhodžića brutalno nokautirao protivnika, potez sudija zgorzio javnost u Engleskoj

E. Oštraković

Ekipa Sheffielda jučer je na veliko iznenađenje svih poražena na domaćem terenu od Lutona sa 1:0 u 36 kolu Championshipa.

Nakon ovog poraza jasno je da će skoro pa sigurno titulu u drugom rangu takmičenja u Engleskoj osvojiti Burnley jer imaju 13 bodova prednsoti ispred Sheffielda.

Tim za koji nastupa naš Anel Ahmedhodžić upisao je iznenađujući poraz, a gosti su gol postigli iz jednog jedinog upućenog udarca u okvir gola na utakmici.

Sve to desilo se u 53. minuti. Adebayo je upisao asistenciju, a strijelac za pobjedu gostiju bio je Morris.

Jedan od ključnih detalja ove utakmice desio se u 59. minuti kada je sa klupe u domaćem sastavu ušao legendarni Sharp.

Ono što je upravo ovaj prekaljeni fudbaelr uradio kasnije potpuno je obilježilo utakmicu, a javnost u Engleskoj zgrožena je njegovim potezom.

Oglasi

Naime, Sharp je prilikom jedngo duela namjerno udario protivnika u glavu, te ga je srušio na pod, a sudije nisu reagovale.

Zaista je nevjerovatno da niti jedan od sudija nije primjetio to što se dogodilo, te na kraju za ovo što je Sharp uradio nije dosuđen ni faul.

Sharp je dijete Sheffielda a nakon što je jedno vrijeme igrao za Doncaster i Southampton vratio se u svoj matični klub.

Legenda je u nižim ligama u Engleskoj, te ima preko 200 postignutih golvoa u drugom i trećem rangu takmičenja.

Top Komentari

kenny
BruTalNo NokAutiRao. Vi vasi naslovi lol
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi