Shaw otkrio ko je za njega najbolji fudbaler svijeta

S njim bi volio igrati u timu

Shaw otkrio ko je za njega najbolji fudbaler svijeta

Defanzivac Manchester Uniteda Luke Shaw morao je odgovoriti na nekoliko veoma zanimljivih pitanja. 

Prvo je bilo da imenuje najboljeg fudbaler protiv kojeg je igrao. Iako u Premiershipu ima mnogo sjajnih napadača, Shaw se ipak odlučio za krilnog fudbalera Chelseaja, Vicotra Mosesa i iznenadio sve izborom.

"Znam da će me mnogi ispitivati zašto baš on, ali moj izbor je Victor Moses. Veoma je snažan i stabilan i nije mi dopuštao nijednu sekundu predaha. Istina je da sam bio veoma mlad i da mi je to bila prva ili druga sezona sa Southamptonom, ali kada vratim misli, to je moj najteži meč", rekao je Shaw.

Također, Shaw je morao reći s kim bi volio igrati po lijevoj strani, odnosno kome bi volio čuvati leđa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Volio bih da to može biti Beckham, ali kada govorimo o sadašnjosti, to je Leo Messi. On je za mene najbolji fudbaler na svijetu u ovom trenutku", rekao je Shaw.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi