Igrao je za danas najbolji klub svijeta, a sada popravlja reflektore i posao traži putem oglasa

Jasno je da nije zaradio dovoljno od fudbala

Igrao je za danas najbolji klub svijeta, a sada popravlja reflektore i posao traži putem oglasa

Admin Čaušević

U svijet fudbala je ušao u dresu kluba koji danas ima najbolji tim, međutim njegova karijera nije otišla željenim putem pa je primoran da putem oglasa traži posao. 

Shay Logan, nekadašnji veliki talenat engleskog fudbala koji je igrao za Manchester Cityja 2007. te sa Građanima odigrao meč Premiershipa, sada popravlja reflektore na stadionu na kojem je proveo većinu svoje karijere.

"Od igranja pod svjetlima reflektora, do rada na njima", objasnio je Logan u videu koji je podijelio na svom Twitteru.

Logan koji danas ima 35 godina kao posuđen igrač Građana igrao je u Grimsby Townu, Scunthorpe Unitedu, Stockport Countyju i Tranmereu, napustio je klub iz Manchestera 2011. godine i potpisao za Brentford iz lige One.

U Aberdeenu je proveo najveći dio svoje karijere. Za škotski klub odigrao je više od 200 utakmica između 2015. i 2021. godine.

Oglasi

Hearts Cove Rangers bili su sljedeći timovi za ogana koji je, prema pisanjima lista The Sun potajno radio kao vodoinstalater još dok je igrao u Škotskoj.

Zanimljivo, u svojoj novoj profesiji, Shay Logan se vratio na stadion Pittodrie u Aberdeenu i to da popravlja reflektore.

Sljedeći Loganov cilj je pronaći posao u naftnoj industriji, te javno poziva da mu neko ponudi radno mjesto.

Logan iz igračkih dana

"Tražim nove prilike za posao, nakon završenih tečajeva i stjecanja novih vještina u pristupu užetu i klinu."

"Bio sam fudbaler od 16. godine, vrlo sam odlučan u svemu što zamislim. Rad u naftnom poslu je nešto čemu ću biti 100% predan", poručio je on.

Iako je igrao za zvučno ime ostrvskog fudbala jasno je da Logan nije zaradio dovoljno novca čim je odlučio da traži novi posao po okončanju fudbalske karijere.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi