Shearer: Drinkwater je trebao ići na Euro

Selektor Hudgson pogriješio?

Shearer: Drinkwater je trebao ići na Euro

Alan Shearer smatra da je Danny Drinkwater trebao biti među putnicima za Evropsko prvenstvo u Francuskoj. 

Drinkwater je u sezoni iza nas pružao odlične partije i okitio se titulom sa Leicesterom, a jedan od onih koji smatra da je trebao biti na spisku Roya Hodgsona za kontinentalnu smotru je i legendarni napadač Alan Shearer.

"Drinkwater je trebao da bude u timu, on je jedan od najpouzdanijih fudbalera u reprezentaciji. Očito je Engleska opet više vodila računa o reputaciji nego o formi. Nadam se da selektor neće zažaliti", izjavio je Shearer. 

Vrijedi istaći da će Englezi na Evropskom prvenstvu igrati u grupi B zajedno sa Rusijom, Velsom i Slovačkom, a nastup u Francuskoj će ujedno biti prilika da se osvoji prva titula prvaka Evrope. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi