Drinkwater: Pokazat ću koliko vrijedim

Novi reprezentativac Engleske

Drinkwater: Pokazat ću koliko vrijedim

Fudbaler Leicestera Danny Drinkwater dobio je prvi poziv u reprezentaciju Engleske.

Za ovog 26-godišnjaka dolazak u nacionalnu selekciju predstavlja veliku čast, ali i nagradu za sjajne partije koje pruža u ovoj sezoni.

"Radujem se izazovima. Engleska reprezentacija je za mene nešto novo, a ovdje sam došao da pokažem da vrijedim. Nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje i da ću u budućnosti biti od koristi selektoru", poručio je Drinkwater.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Engleska će u narednih nekoliko dana odigrati prijateljske utakmice protiv Njemačke i Holandije, što će biti idealne prilike za Drinkwaterov debi u selekciji Gordog Albiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi