Gužva na izlaznim vratima stadiona, niko ne može da vjeruje šta se dešava, Hrvatu je najgore

Sheffield doživljava katastrofu

Gužva na izlaznim vratima stadiona, niko ne može da vjeruje šta se dešava, Hrvatu je najgore

E. Škorić

Pojedini navijači više nisu mogli da gledaju patnju, pa su odlučili nakon samo 15 minuta da napuste stadion.

Najgori engleski tim ugostio je večeras Arsenal u okviru 27. kola Premier lige, a gosti iz Londona su pitanje pobjednika praktično riješili u 15. minuti.

[twitter]https://twitter.com/centregoals/status/1764744384048923107[/twitter]

Trebalo im je samo pet minuta da povedu, iako su mogli i ranije, kada je stativa spasila nesretne domaćine. Martin Odegaard je bio strijealc vodećeg gola. U 13. minuti autogol Boglea, a već u 15. minuti Martinelli je siguran za 3:0.

[twitter]https://twitter.com/centregoals/status/1764746346073141279[/twitter]

Na tome gosti nisu stali, u 25. minuti Kai Haverz zabija za 4:0. U 39. minuti Declan Rice na asistenciju Sake donosi ogromnih 5:0 gostima iz sjevernog Londona...

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/centregoals/status/1764746628366516592[/twitter]

Na mukama su Anel Ahmehdodžić i saigrači. Reprezentativac BiH je starter na poziciji stopera, kao i hrvatski golman Ivo Grbić, koji je nedavno došao iz Atletico Madrida.

Arsenal sasvim sigurno ne misli stati, važna je i gol-razlika, pa je pitanje samo s kojom razlikom će Sheffield na kraju izgubiti. Kako sada stvari stoje, mogao bi doživjeti nezapamćenu katastrofu. 

Nakon tri data gola, Arsenal nastavlja napadati, a Grbić je nakon tri primljena gola uspio upisati dvije intervencije, no šta ga sve očekuje do kraja... 

Topnici će u slučaju pobjede doći na bod od Manchester Cityja i dva od vodećeg Liverpoola, a u prilog im ide i to što se u narednom kolu međusobno na Anfieldu sastaju Liverpool i City, dok će oni imati nešto lakši zadatak kod kuće protiv Brentforda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I da, za kraj, pogledajte i interesantnu taktičku postavku igrača Arsenala kod izvođenja kornera:

[twitter]https://twitter.com/centregoals/status/1764745719569932580[/twitter]

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Ovi nemaju odbranu. 0 8 kraj
0 1
USABIH
Sve o Hrvatima hehehe
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi