Čudo se večeras dogodilo u Sheffieldu

Premier liga

Čudo se večeras dogodilo u Sheffieldu

E. Škorić

Sheffield United napokon je stigao do pobjede.

U zaostaloj utakmici 1. kola Premiershipa Sheffield je ugostio Newcastle i po prvi put ove sezone uspio da ostvari pobjedu.

Napokon su igrači Sheffielda pronašli način da nekoga dobiju, a taj neko večeras je bio Newcastle.

Ipak, pravo je pitanje da li bi Sheffield uspio da ostvari pobjedu da gosti nisu ostali s desetoricom u finišu prvog dijela, kada je Fraser dobio crveni karton (dva žuta u kratkom vremenskom roku).

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sheffield je generalno bio bolji tokom većeg dijela meča, da bi Sharp u 72. minuti iz penala zabio za pobjedu.

Nakon ove pobjede, Sheffield je stigao do petog boda, ali i dalje je zakovan za dno, no nakon ovoga barem postoji kakva-takva nada da na kraju može ostati u ligi.

Top Komentari

Penderinos
Za ostanak ti treba min 40 bodova, jos im je ostalo 20 utakmica i 60 bodova, sto znaci da im za ostanak treba 11,666 pobjeda na 20 utakmica. Ucinak s kojim bi se i jedan Chelsea zadovoljio. Ne vjerujem da ce se zadržati u eliti
3 3
Ado1989Mostar
Ako se gleda sveukupno, 2 u nizu, racunajuci kup.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi