8

Komentari (8)

Zoilomas
Mensure moj, ko god ima da tamo ide u ova doba vjeruj da im ne treba pomoci, bolje pomozi onima sto nemaju.
dinass
Arapi su proklet narod,gledaju kako djeca umiru od gladi a naftu bogom danu koriste da kupuju igracke po evropi,skupa auta i vile. Dok traje ovo sranje u Palestini oni sute i placaju karte Englezima
Zoilomas
Ako pricas o Palestini i to sto su odbili da nesto ucine onda nepoznaj politiku drug, Natenyahu hoce da bude predsjednik Israela opet da bi izbjego sudzenje zbog korupcije a jedini nacin da dobije glasove je uz saglasnost palestinskog naroda a posto to je nemoguce dok zive zajedno bit ce rata do poslije izbora. Zalosno i sramotno ali sve sto se desava tamo je iskljucivo politika koja se ne razlikuje mnogo od nase i jednog dana se mozda i na ovim prostorima ratuje radi politike ali nije uredu da se jedan narod odma ocjenjuje, nisu arapi krivi, kriva je politika i Izraelski predsjednik
Manager
@dinass pa šta ti kontaš da ovaj nema zarade od City-a ? Onaj drugi od PSG-a ? A to što pojma nemaš koliko svaka arapska zemlja pomaže ne samo Palestince nego i mnoge druge humanitarno i koliko miliona redovno izdvajaju za raznorazne vidove pomoći širom svijeta to je tvoje neznanje i neinformiranost. I nisu Arapi kraljevi svemira i Planete Zemlje pa da mogu čarobnim štapićem rješavat šta žele i kako žele. Nije svjetska politika tako jednostavna i prosta kao što je ti možda zamišljaš.
Malmi_Suomi
@TaticaMourinho ili @ trebica _ lažov, tako ti pišeš koji si " šatro postio"? Sramno od tebe trebice
dinass
O kakvoj zaradi pricas?Pogledaj koliko krse finansiski ferplej,znaci trose vise nego zarade.Od nafte zarade milijarde pa to sto daju milione je premalo za "zastitnike vjere"kako se predstavljaju.Da si bio u Dubajiu znao bi da ne daju ni 1procenat koliko imaju a to je sramota.Da smanje proizvodnju nafte 10dana zaustavili bi rat ali nece da se zamjere Jevrejskom zastitniku Americi,ako je to ta politika poserem se na njih i njihovo bogatstvo.
Karlosicroberto
I ja navijam za šiti hahah mensureeee
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.