Vlasnik Cityja Sheikh Mansour platio navijačima putovanje na finale Lige prvaka

Želi im pomoći

Vlasnik Cityja Sheikh Mansour platio navijačima putovanje na finale Lige prvaka

Edmir Škorić

Manchester City će 29. maja na stadionu Dragao u Portu igrati finale Lige prvaka protiv Chelseaja.

City je došao na prag da ispiše klupsku povijest i osvoji prvi naslov u Ligi prvaka.

Vlasnik kluba Sheikh Mansour odlučio je da plati sve putne troškove odabranim navijačima Cityja koji putu putovali u Porto na finale Lige prvaka, kako bi bodrili svoj tim u duelu s Chelseajem.

Navijačima koji kupuju karte bit će ponuđeno mjesto na službenom putu kluba u Portugal. City je dobio 6000 ulaznica za utakmicu protiv svog rivala.

Inicijativa je "osmišljena kako bi ublažila financijski pritisak na navijače nakon utjecaja pandemije Covid-19", navodi se u klupskom saopštenju.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zbog ograničenja povezanih s Covidom, portugalska vlada poručila je da navijači koji idu na utakmicu moraju biti u zemlji i izvan nje u roku od 24 sata ako putuju iz Velike Britanije.

Građani su nedavno ovjerili novu titulu u Engleskoj, osvojili su i Liga kup, pa bi osvajanjem Lige prvaka na najbolji način okončali ovu tešku sezonu u pandemiji koronavirusa.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Arapi su proklet narod,gledaju kako djeca umiru od gladi a naftu bogom danu koriste da kupuju igracke po evropi,skupa auta i vile. Dok traje ovo sranje u Palestini oni sute i placaju karte Englezima
10 3
Zoilomas
Mensure moj, ko god ima da tamo ide u ova doba vjeruj da im ne treba pomoci, bolje pomozi onima sto nemaju.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi