Shelvey: Engleskoj očajnički treba veznjak poput mene

Neskromna izjava bivšeg igrača Liverpoola

Shelvey: Engleskoj očajnički treba veznjak poput mene

Fudbaler Newcastlea Jonjo Shelvey dao je vrlo zanimljivu i neskromnu izjavu za britanske medije.

Shelvey je nekada važio za velikog talenta Liverpoola ali nije uspio napraviti karijeru kakva se od njega očekivala. Trenutno je član Newcastlea, s kojim će u novoj sezoni ponovo igrati u Premier ligi, a nada se i povratku u reprezentaciju Engleske.

Ovaj 25-godišnjak samouvjereno tvrdi da Engleskoj očajnički fali neko poput njega, te da bi baš on bio pravo rješenje za vezni red ove selekcije.

"Mislim da Engleska žudi za fudbalerom poput mene. Očajnički nam nedostaje jedan pravi centralni vezni, a sve što mogu da uradim je da kroz svoje nastupe pokažem da zaslužujem mjesto u reprezentaciji", rekao je Shelvey.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Jonjo Shelvey je za Englesku debitovao još 2012. godine i sakupio je šest nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti