Sigurna pobjeda protiv Shkendije

Milina za oči: Sarajevo izgleda jako moćno!

27

Komentari (27)

789012455
Sretno i pametno !
mido1921
Ova dva pacijenta sa Kobilje glave Komentator i Drakula, kako su pročitali tuđi post, gdje je neko napisao čir, svaki drugi komentar čir. Pa imate li mozga i malo u tim kobiljim glavama.
Drakula
Hahaha ja cir pisem 3 godine ovom portalu. Izlapile vam fore a cir vam uvijek puca. Vama cir se stvorio od dolaska tana ovo ostalo samo krvari.
grom
U najmanju ruku će biti i teresantno vidjet Sarajevo ,jer realno ni jedan klub u bih do sada nije ovoliko investirao.. Bez jakog Sarajeva nema ni jakog Zelje Volim te zeljo
Hellas
Kakva je Ziljkic masina.
user1681500506
Cim je tu Avramovski, Od Rajvosa nema nista ni Ove sezone
user1681500506
Isto ovako je bilo i prosle sezone odlicne igre Na pripremama a onda prvensto svi nas kantaju jedva evropa se uze,
gh0ast
Ajde Saaaraajevo, još samo Europu da izborite!!!! Kao što Marjan reče "ma sad rokajte, trpajte, ubijajte"
NulaSedamJedan
Ovaj novi, potežak, jedno 6-7 kg, a voli i peljati loptu… Al’ hajd, na momente izgleda ekipa solidna, na momente, pionirski… biće to u dure
Ecosport
Imali ste sreće, Škendija fulila dosta dobrih prilika
Drakula
Imalo je Sarajevo 5 zicera koje nisu realizovani. To sto je tebi cir pukao pa samo vidis njihove sanse to je drugo
samoLagano
dobro je sarajevo iskreno, sami navijacima da kazem bez ikakvog omalavazavanja nemoj te zanositi toliko i sebe i tim i sa dudicem je krenulo top i onda flop, sacekajte dok vidimo sarajevo na uvanicnim tekmama u evropi, a za sada sarajevo stvarno izgleda savrseno
Drakula
Realan komentar. Posteno i ja sam istog stava
brada1975
Jos par utakmica i ovo ce biti stroj FKS ?
E.Car
Shkendija je mjerilo???? Ja se sjećam vaših priprema kada ste i Partizan pobjeđivali pa ovdje niste uspjeli povezati dvije utakmice!!! Ako Bog da opet ce biti tako!!!
jasmin86
Idi prati železničmar
Starigrad01
Drakula
Manijaci optereceni najvecim klubom u drzavi. Sta bi svaki dan vijesti neke o Sarajevu a zeljkana jednom u 7 dana sta ces nemaju o cemu pisat o malim klubovima..
visokohz
Hz rajvosa
U dolini dugova ništa novo!!kmeee
E.Car
Tako pišete evo 15 godina i opet iza nas!!! A mi napravili stadion koji sada vrijedi 50 miliona!!! Cijena kvadrata zemlje i objekata na stadionu zahvaljujući rastu cijena nekretnina je vrijednost kluba utrostručila!!! A šta vi imate za ponuditi?!?! Havu!!!
Drakula
Niste vi napravili nego grad. Vi nemate pare bilo sta da napraviti imate duga 12 miliona. Ne budi smijesan iz narodovog dzepa se uzimalo i ulagalo u šugavicu. Bolje vam je vodu platite. Cuj imamo stadion 50 miliona imate k nemate ni u pola. Jug i Zapad isto šupa ili štala nedo bog nikom.
komentator1
Čir želuca i čir dvanaesnika mogu se opisati kao ograničena oštećenja sluznice probavnog sustava koji prodiru kroz mišićni sloj sluznice, ostavljajući pri cijeljenju ožiljak. Glavnu ulogu u razvoju bolesti imaju infekcija bakterijom Helicobacter pylori, lijekovi, čimbenici životnog stila, teški fiziološki stres, ali i genetski čimbenici.
komentator1
Starigrad01
Komentator1 .Brate zaboravio si da i FCS doprinosi stvaranju čira.Hahahahaha
Drakula
Laganini. Moglo je biti jedno 6-2 nismo iskoristili sanse ali bit ce bolje jos. Cekamo Kevina. Sutra naftu ubit na mrtvo
konjnakvadrat
Boli me pikavac
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.