Show na Twitteru: Čak i Eric Cantona ismijava Neymarovu frizuru

Fotografija postala hit na internetu

Show na Twitteru: Čak i Eric Cantona ismijava Neymarovu frizuru

Endin Čaušević

Reprezentacija Brazila sinoć je priredila neugodno iznenađenje svojim navijačima jer je remizirala protiv Švicarske (1:1) na otvaranju Svjetskog prvenstva.

Brazil je poveo golom Coutinha, ali je Švicarska uspjela da dođe do velikog boda kada je Zuber pogodio za 1:1. Od prve minute zaigrao je i Neymar koji se nedavno oporavio od povrede, ali se jasno vidjelo da još uvijek nije u potpunosti spreman.

Ipak, o Neymaru su svi pričali nakon sinoćnje utakmice, a u prvom planu nije bila njegova igra već njegova frizura. Mnogi su se nasmijali kada su vidjeli Neymarovu frizuru koja dosta asocira na špagete.

Prvu zvijezdu brazilske selekcije na društvenim mrežama ismijavao je i legendarni Eric Cantona. On se slikao s Neymarovom novom slikom, a na glavu je prosuo špagete i poručio kako sada i on ima identičnu frizuru kao reprezentativac Karioka.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi