'Show' u najavi: Bendtner najavio da želi postati trener

Kako bi to izgledalo?

'Show' u najavi: Bendtner najavio da želi postati trener

E. Oštraković

Igrač koji je u toku karijere igrao u mnogo klubova, a najveći trag ostavio u Arsenalu, je sasvim sigurno Nicklas Bendtner.

Popularni Lord Bendtner osim u Arsenalu igrao je još u Danskoj, Italiji, Njemačkoj i Norveškoj, a trenutno je slobodan igrač.

Ipak, on je u nedavnoj izjavi za medije rekao kako se nakon završetka igračke karijere vidi u trenerskim vodama.

"Jedna od stvari koje želim da radim jest da budem menadžer. Želim da pohađam trenerske kurseve, imam sve što se traži. Mislim da ću oko 40-te ili 45-te godine već voditi svoj prvi klub", rekao je Bendtner.

SIgurno da sve ljubitelje nogometa zanima kako bi izgledalo kada bi Danac bio trener, obzirom da znamo kakav je nogometaš bio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi