Siena u finišu do velika tri boda u borbi za opstanak

Odigran prvi susret 32. kola Serije A

Siena u finišu do velika tri boda u borbi za opstanak

Već prežaljena Pescara dočekala je danas u okviru 32. kola Serije A na svom terenu još jednog davljenika Sienu. Gosti su slavili 3:2. 

Prvu priliku Siena je imala u devetoj minuti susreta, ali je udarac Vergassole neprecizan. Gosti do vodstva dolaze u 14. minuti susreta, a strijelac je Angelo. 

Od tog trenutka bolje su zaigrali domaći. Kroldrup je imao priliku u 25. minuti susreta, ali je ostalo 0:1. Novu priliku Pescara je propustila u 29. minuti susreta, a ovaj put neprecizan je bio Capuano. 

Siena do dva gola prednosti stiže u 33. minuti utakmice, a vlastitu mrežu zatresao je Damiano Zanon. Do odlaska na odmor rezultat se nije mijenjao. 

Pescara je nakon samo sedam minuta igre u nastavku smanjila rezultat, a strijelac je bio Celik. Zanimljivo sedam minuta kasnije opet su se radovali domaći, a ovaj put mrežu je pogodio Togni. 

Gosti su do velika tri boda stigli u 86. minuti susreta, a strijelac je bio Emeghara. 





Potražite više informacija na temu Serie A:







NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti